Αν έχω στρογγυλά σαβαγιάρ παραλείπω το προηγούμενο βήμα.
Αν έχω οβάλ σαβαγιάρ με ένα μαχαίρι, κόβω κάθε ένα στη μέση και έπειτα τα στρογγυλεύω.
Για τη γέμιση χτυπάω το βούτυρο με το μίξερ για περίπου 2 λεπτά, να μαλακώσει και να ασπρίσει.
Ρίχνω τη λιωμένη σοκολάτα φροντίζοντας να μην είναι πολύ ζεστή και την ενσωματώνω στο βούτυρο. Προσέχω να μαζέψω από τα τοιχώματα ότι μένει για να γίνει ομοιογενές το μείγμα μου.
Αρχίζω να προσθέτω σταδιακά την άχνη ζάχαρη χτυπώντας ταυτόχρονα.
Τέλος ρίχνω τη βανίλια και την κρέμα γάλακτος ανακατεύοντας για άλλα 5 λεπτά μέχρι να γίνει μια αφράτη βελούδινη σοκολατένια βουτυρόκρεμα.
Σε ένα μπολ βάζω το γάλα με το κονιάκ (μπορώ να το αντικαταστήσω με ¼ κγ εκχύλισμα βανίλιας). Παίρνω το ένα σαβαγιάρ το βουτάω στο γάλα (γρήγορα να μην μουλιάσει), το στραγγίζω καλά και το αλείφω με ένα κγ βουτυρόκρεμα και την απλώνω σε κονικό σχήμα.
Βουτάω το δεύτερο σαβαγιάρ στο γάλα και σκεπάζω με αυτό τη βουτυρόκρεμα δημιουργώντας ένα σάντουιτς.
Καλύπτω με μια σπάτουλα με βουτυρόκρεμα από πάνω όλο το γλυκάκι και το βάζω στο ψυγείο για 10 λεπτά να κρυώσει.
Όμοια συνεχίζω και με τα υπόλοιπα.
Καλύπτω έπειτα και τη βάση με βουτυρόκρεμα και την αφήνω κι αυτή να κρυώσει.
Παίρνω ένα ένα τα γλυκά και πασπαλίζω σιγά σιγά την τρούφα πάνω τους φροντίζοντας να καλυφθούν παντού με αυτή.
Τα βάζω πάλι στο ψυγείο για 10 λεπτά και επαναλαμβάνω τη διαδικασία στα σημεία που έχουν μείνει κενά.
Τοποθετώ τα τρουφάκια μέσα σε χάρτινες θήκες και έπειτα σε κούτα χάρτινη και μέσα στο ψυγείο μέχρι τη στιγμή του κεράσματος.