Σε ένα μπολ αναμιγνύω το αλεύρι, το κακάο, το μπέικιν, τη σόδα και το αλάτι.
Με το πιρούνι λιώνω τις μπανάνες.
Σε ένα άλλο μπολ βάζω τα υγρά υλικά, τα αυγά, τη βανίλια, το λάδι καρύδας, το λάδι, το πετιμέζι και ανακατεύω. Προσθέτω τις λιωμένες μπανάνες, τα καρύδια, την κουβερτούρα και ενώνω το μίγμα.
Ρίχνω το μίγμα στα άλευρα και ανακατεύω ίσα να ομογενοποιηθεί το μίγμα.
Βάζω το μίγμα σε φόρμα 11 x 24 εκ στρωμένο με λαδόκολλα και ισιώνω την επιφάνεια του.
Ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στους 180*C στις αντιστάσεις για 1 ώρα.
Βγάζω από το φούρνο αφήνω να κρυώσει 15 λεπτά και κόβω σε κομμάτια.