Βρέχω το φρουι γλασέ με το κονιάκ και το αφήνω για 3 ώρες να το απορροφήσει (ή όλη νύχτα). Αν δεν έχω χρόνο αφήνω σε ζεστό νερό 15 – 20 λεπτά και στραγγίζω.
Χτυπάω το βούτυρο στο μίξερ να αφρατέψει.
Προσθέτω τις ζάχαρες συνεχίζοντας το χτύπημα.
Ρίχνω τα αυγά ένα- ένα.
Συνεχίζω με τη βανίλια.
Αφού αναμίξω το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ και την πούδρα αμυγδάλου, τα προσθέτω σταδιακά στο μείγμα.
Τέλος ρίχνω τις σταφίδες και το φρουι γλασέ και ανακατεύω με τη μαρίζ.
Βάζω το μείγμα σε βουτυρωμένη και αλευρωμένη φόρμα, τοποθετώ το φλουρί και ψήνω στις αντιστάσεις στους 180*C για 50 – 60 λεπτά.
Τη βγάζω από το φούρνο, αφήνω να κρυώσει 5 λεπτά και αναποδογυρίζω στην πιατέλα.
Αφήνω να κρυώσει τελείως για να πασπαλίσω από πάνω με άχνη.