Χτυπάω στο μίξερ το βούτυρο να αφρατέψει. Προσθέτω ένα ένα και τα δύο είδη ζάχαρης. Συνεχίζω με το αυγό, τους κρόκους και αρωματίζω με τη βανίλια συνεχίζοντας το ανακάτεμα.
Κοσκινίζω σε ένα μπολ μαζί το αλεύρι, τη μαγειρική σόδα, το μπέικιν πάουντερ, το αλάτι και τα ρίχνω σταδιακά στο μίξερ χαμηλώνοντας την ένταση.
Όταν ομογενοποιηθεί το μίγμα σταματάω το μίξερ, βάζω μέσα τις σταγόνες κουβερτούρας, τη χοντροκομμένη λευκή σοκολάτα και κουβερτούρα, τα χοντροκομμένα φουντούκια και τα ενώνω με το μίγμα με τη μαρίζ.
Φτιάχνω μπαλίτσες στο μέγεθος ενός μικρού καρυδιού, όσο κι ένα κγ και τις τοποθετώ σε λαδόκολλα στο ταψί αφήνοντας μεταξύ τους απόσταση για να μην κολλήσουν.
Ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στους 180* C στις αντιστάσεις για 8 – 10 λεπτά. Μόλις αρχίσουν να παίρνουν χρώμα από κάτω (στον πάτο) τα βγάζω και επειδή είναι ακόμα μαλακά να αφήνω 5 λεπτά να κρυώσουν πάνω στο ταψί. Τα μεταφέρω με μια σπάτουλα σε σχάρα και τα αφήνω να κρυώσουν τελείως.
Τεμαχίζω την σοκολάτα γάλακτος, τη λιώνω είτε σε μπεν μαρί είτε στα μικροκύματα την βάζω σε ένα μπολ. Με ένα πινέλο αλείφω με αυτή την κάτω επιφάνεια των μπισκότων και τα τοποθετώ πάλι πάνω σε λαδόκολλα στο ταψί. Τα βάζω έτσι στο ψυγείο για 15 λεπτά να σταθεί η σοκολάτα.
Τα βγάζω και τα αποθηκεύω σε αεροστεγώς κλεισμένο δοχείο.