Σε μπολ αναμιγνύω το αλεύρι, το κακάο και το μπέικιν πάουντερ.
Σε δυνατή ταχύτητα χτυπάω στο μπολ του μίξερ το βούτυρο να αφρατέψει. Έπειτα προσθέτω τη ζάχαρη σταδιακά, μόλις ενσωματωθεί ρίχνω το αυγό και τη βανιλίνη.
Χαμηλώνω την ταχύτητα προσθέτοντας σταδιακά τα άλευρα. Σταματάω μόλις το μίγμα γίνει ομοιογενές.
Σκεπάζω με μεμβράνη και βάζω τη ζύμη στο ψυγείο να σφίξει για 20 – 30 λεπτά.
Σε αλευρομένη επιφάνεια απλώνω τμηματικά τη ζύμη, αλευρώνω όσο λιγότερο μπορώ και από την πάνω πλευρά και με τον πλάστη την ανοίγω σε πάχος 3 χιλ. περίπου. Με ένα κουπ – πατ το αλευρώνω κι αυτό κόβοντας ένα ένα τα μπισκότα προσεκτικά και βάζοντας τα στη λαδόκολλα του ταψιού.
Ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς κελσίου στις αντιστάσεις για περίπου 10 λεπτά (τα παρακολουθώ μπορεί να θέλει 1 – 2 λεπτά λιγότερο ή περισσότερο).
Όταν τα βγάζω από το φούρνο είναι ακόμα μαλακά εξωτερικά, τα αφήνω 10 λεπτά να κρυώσουν κι έπειτα με ένα πινέλο αφαιρώ προσεκτικά τυχών αλεύρι που έχει μείνει πάνω τους.
Τα φυλάω σε αεροστεγές κουτί.