Σε ένα μπολ βάζω τα μήλα, τη Nesquik βρώμη, την καρύδα, το μπέικιν πάουντερ, το αλάτι, την κανέλα, το μοσχοκάρυδο και τα ενώνω.
Σε ένα άλλο μεγαλύτερο μπολ ρίχνω το γάλα, το αυγό, το μέλι και το εκχύλισμα βανίλιας και τα ανακατεύω.
Αναμιγνύω τα δύο μείγματα και τα ρίχνω σε λαδωμένο πυρίμαχο σκεύος 20x25εκ.
Προθερμαίνω το φούρνο στους 180*C και αφήνω το μείγμα για 10 λεπτά, να σφίξει λίγο απορροφώντας η Nesquik βρώμη τα υγρά.
Πασπαλίζω από πάνω τα καρύδια και το βάζω στο φούρνο για 30 λεπτά μέχρι να χρυσαφίσει.
Βγάζω από το φούρνο, αφήνω 10 λεπτά να κρυώσει πριν τη σερβίρω, σκέτη ή παρέα με γιαούρτι.