Ψήνω τις μελιτζάνες στο φούρνο 230*C στον αέρα, για 30 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν. Αφαιρώ τη φλούδα τους, τις κόβω καρέ και τις αφήνω να στραγγίξουν για 30 λεπτά.
Τις μεταφέρω στο μπολ προσθέτω την ψίχα από το ψωμί που έχω μουλιάσει και στραγγίξει.
Ρίχνω το τριμμένο κεφαλοτύρι ΔΩΔΩΝΗ, αλάτι, πιπέρι, σκόρδο, το αυγό και ανακατεύω καλά το μείγμα.
Το απλώνω πάνω σε λαδόκολλά σε ορθογώνιο σχήμα και τοποθετώ πάνω του τις φέτες ΔΩΔΩΝΗ Του Τοστ. Με τη βοήθεια της λαδόκολλας τυλίγω το ρολό, ανοίγω τη λαδόκολλα και περιστρέφω το ρολό σε τριμμένη φρυγανιά.
Το βάζω στην κατάψυξη για τουλάχιστον 30 λεπτά.
Βγάζω από το ψυγείο, αφαιρώ τη λαδόκολλα και το βάζω πάνω σε μια καθαρή στα ταψί.
Ραντίζω με λίγο ελαιόλαδο το ρολό και το βάζω στο φούρνο, στους 180*C στον αέρα τα πρώτα 10-15 λεπτά και άλλα 20 λεπτά στις αντιστάσεις.
Το βγάζω από το φούρνο και το αφήνω να κρυώσει 5 λεπτά.
Ετοιμάζω τα ντοματίνια, κόβοντας τα στη μέση και ραντίζοντας τα με αλάτι, ελαιόλαδο και φρέσκο βασιλικό.
Σερβίρω το ρολό στην πιατέλα, γαρνίρω με τα ντοματίνια τριγύρω.